Home

webshop

tips & links

just 4 fun

producten

aanbiedingen

Nieuw!!!

(laatste update: 14 april 2006)
 
Houten hondenspellen
 
Het is voor honden heel goed om niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk bezig gehouden te worden. De houten denkspellen uit ons assortiment zijn speciaal ontwikkeld om de hersenen van je hond te stimuleren. Veel van onze huishonden zijn namelijk ooit voor een bepaalde taak gefokt, zoals bewaking en jacht, en zijn dus ook met een goed stel hersens uitgerust. Vandaag de dag wordt er lang niet zoveel van het brein van je hond gevraagd en is zelfstandig oplossen van problemen eigenlijk niet meer nodig. Maar daardoor verveelt je hond zich wel heel snel! Met deze spelletjes kun je jouw hond weer stimuleren en scherp houden. En leuk dat ze dat vinden!
 
 
Op dit moment hebben we twee verschillende spellen, DogSpinny en DogBrick. De DogBrick vereist iets meer geestelijke inspanning van je hond, maar beide spellen zijn voor alle soorten honden goed te doen.
 
Je vindt de spellen in onze shop bij de Toyz. Veel plezier samen toegewenst!
 
The Stick
 
Iedereen heeft zin in de lente, dus jouw hond ook! En wat is er nou leuker voor je hond dan verrast te worden met een nieuw speeltje voor buiten? Speciaal voor honden die gek op stokken zijn hebben we dit voorjaar een nieuw speeltje in ons assortiment. Gewone stokken (die bijvoorbeeld van een boom zijn gevallen) zijn namelijk, behalve erg leuk om te apporteren en heerlijk om op te knauwen, jammer genoeg ook gevaarlijk om mee te spelen. Veel mensen weten dit niet, maar er zijn al veel ongelukken gebeurd met honden die met stokken spelen en die lopen helaas niet altijd goed af. Je dierenarts zal dit ongetwijfeld beamen!
 
 
Maar gelukkig is er sinds kort een rubberen stok op de markt, die absoluut niet gevaarlijk is maar wl voor urenlang speelplezier zorgt. The Stick is een bijzonder stevige rubberen stok (dus ook geschikt voor fanatieke kauwers) die bovendien blijft drijven. Doordat de stok van rubber is gemaakt kan je hond geen splinters in zijn maag, keel of slokdarm krijgen en door de afmeting van de stok kan deze ook niet in zijn keel schieten bij het vangen. Een echte must-have dus!  
 
Je vind de Stick bij de Toyz in onze shop.
 
Hippe Hondenkleding
 
Nieuw in ons assortiment: hippe hondenkleding van het merk "Le Chien". Honden en hun baasjes gaan natuurlijk ook gewoon met de tijd mee of doen zelfs mee met de laatste mode. Naast leuke halsbanden, riemen en hippe accessoires bestaat er sinds enige tijd ook trendy hondenkleding om je doggie volgens de laatste mode aan te kleden! 
 
  

Het merk "Le Chien" kenmerkt zich door haar trendy design, draagcomfort, hoge kwaliteit, soepel vallende stoffen en goede pasvorm, en verovert nu de Europese markt. Sommige modellen zijn echt voor de 'fun' ontworpen, andere hebben duidelijk (ook) een functie, zoals de waterdichte ski-jumper die ideaal is als je hond bijvoorbeeld mee gaat op wintersport. In de maattabel kun je zien hoe je de juiste maat voor juw hond kunt bepalen. 

(klik op de afbeelding voor een groter formaat) 

Je kunt op dit moment uit 7 verschillende designs kiezen, waarvan een aantal seizoensgebonden. In het voorjaar volgen meer modellen.

Alle modellen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en zijn te vinden in onze shop bij de lifestyle artikelen.

Cadeaubonnen
 
Op zoek naar een origineel cadeautje voor een hondenliefhebber? Geef een For Dogz cadeaubon! De bon is 1 jaar geldig en hoeft niet in n keer opgemaakt te worden. Als je een afwijkend afleveradres doorgeeft bij opmerkingen in het orderformulier wordt de cadeaubon ook nog eens in een feestelijke verpakking bij de gelukkige thuis bezorgd. Makkelijker kan niet!
 
Je vindt de cadeaubonnen in de webshop bij Toys.

Gratis tips!
e-cards


Wat voor artikelen hebben jouw voorkeur?

speelgoed
accessoires
gadgets
hondenkleding

Geef nu je stem!

home | sitemap | contact | sponsor/adverteren | opmerkingen | bedrijfsinfo | nieuwsbrief | privacybeleid | disclaimer | veelgestelde vragen | maattabel | dessins |