Home

webshop

tips & links

just 4 fun

producten

aanbiedingen

Toyz

Ball Stomp'r (EUR 13,75)

Geweldig lanceerapparaat om de tennisballen van uw hond tot wel 20m ver te lanceren. Als uw hond helemaal weg is van balletjes dan moet u beslist onze Ball Stomp'r eens proberen. Door een eenvoudige voetdruk op de Stomp'r kunt u de bal door de lucht lanceren, ziet u uw hond al rennen? De Ball Stomp'r is gebaseerd op het principe van Flyball en is de nieuwste uitvinding op het gebied van ballen werpen. Uw hond zal er gek op zijn! Natuurlijk wordt de dit product geleverd inclusief een gepatendeerde, extra stevige Happy Dogs bal. Nu ter kennismaking voor de speciale introductieprijs van 17,95 inclusief verzendkosten, dus wees er snel bij. Klik hier om rechtstreeks naar onze shop te gaan.

Tennis Buddy (EUR 9,95)

Is uw hond dol op ballen èn knuffelspeeltjes? Dan is dit nieuwe speeltje echt iets voor uw lieveling. De Tennis Buddy is een geweldig 'furry' speeltje, gevormd om een tennisbal. Dubbel plezier dus. Uw hond zal er gek op zijn! De Tennis Buddy is verkrijgbaar in de uitvoeringen 'lion' en 'dog'. Klik hier om rechtstreeks naar onze shop te gaan.

Critters en Li'l Critters (EUR 7,95 en EUR 4,95)

Deze gekke harige staart, natuurlijk ook gevormd om een tennisbal, is het nieuwste speeltje voor uw hond. De critter stuitert grappig, is lekker harig en erg leuk om mee te rond te sjouwen, zoals heel veel honden graag doen. Daarbij heeft de critter tevens een zogenaamde squeaker in de staart, zodat het speeltje ook piept. Het product is van duurzame kwaliteit, heerlijk zacht en natuurlijk ook wasbaar. Ziet u uw hond al rondlopen met z'n nieuwste aanwinst? Dit wordt vast het lievelingsspeeltje van uw hond! Verkrijgbaar in twee maten, little en normal. Klik hier om rechtstreeks naar onze shop te gaan en de critter te bestellen. Have fun!

Talk to me Treatpup (EUR 14,95)

Primeur; wij zijn de eerste in Nederland die dit fantastische nieuwe speeltje verkopen! De Talk to me Treatpup is een knuffeltje voor uw hond met daarin een 'sprekende' medium treatball die er ook uitgehaald kan worden, twee speeltjes in één dus. In het kleine ingebouwde voicerecordertje kunt u iets inspreken voor uw hond, waardoor er tijdens het spelen niet alleen kleine koekjes uit de buik van het speeltje komen, maar uw hond ook uw stem hoort. Ideaal voor honden die slecht alleen kunnen zijn, maar vooral ook gewoon erg leuk. Uw lieveling is vast dol op deze treatpup! Klik dus hier om rechtstreeks naar onze shop te gaan.

 
Talk to me Treatball large (EUR 14,50)

Ook met de treatball hebben wij een primeur in Nederland! Deze bijzondere treatball heeft net als de treatball in de Talk to me Treatpup een ingebouwde voicerecorder, zodat u iets kunt inspreken voor uw hond. Tijdens het spelen komen kleine koekjes uit de opening van de bal en hoort de hond uw stem. Een geweldig tijdsverdrijf voor honden die zich snel vervelen en absoluut weer eens wat anders dan die andere treatballs. Zoekt u iets unieks voor uw hond, dat een lange levensduur heeft en waarmee uw hond urenlang speelplezier zal hebben, probeer dan eens de Talk to me Treatball. Succes verzekerd! Klik hier om rechtstreeks naar onze shop te gaan en de Talk to me Treatball te bestellen. Veel plezier gewenst!
 
Ball Park (EUR 4,95)
 
Loopt u ook altijd met vieze balletjes in uw hand omdat uw hond geen zin meer heeft om hem vast te houden? Of stopt u zo'n vies balletje in een plastic zakje in uw jaszak? Dat hoeft nu niet meer! Ball Park is een unieke balhouder om aan uw broek of jaszak te klemmen, inclusief gepatenteerde, extra stevige Happy Dogs bal. De Ball Park ballenhouder is verkrijgbaar is de uitvoeringen Happy, Daisy en Chip. Klik hier om rechtstreeks naar onze shop te gaan.
Dirty Rotten Kitty (EUR 8,95)
 
De ultieme wraak van je hond op die vervelende kat uit de buurt, de dirty rotten kitty. Een fantastisch, bijzonder sterk speeltje met een leuke squeezer voor urenlang gegarandeerd speelplezier! Deze terrible nasty scaries zijn geen schattige knuffeltjes, dit is wat iedere gefrustreerde kattenjager nodig heeft om eindelijk eens een kat te grazen te nemen, zonder dat er gewonden vallen ;-). Het speeltje is maar liefst 40 cm groot en natuurlijk wasbaar. Klik hier om rechtstreeks naar onze shop te gaan en de dirty rotten kitty te bestellen.
 
 
Dog Intelligence Test (EUR 17,95) bestseller!
 
Nieuw uit de USA! Moet je je hond omdopen tot Einstein, of is jouw lieveling juist zo leuk omdat hij zijn gebrek aan hersens compenseert met liefde en trouw? Doe de test en ontdek verborgen talenten of krijg eindelijk bevestigd dat je hond inderdaad uitzonderlijk slim of juist lekker oenig is. De Dog Intelligence Test is buitengewoon goed doordacht en de test is beproefd door hondenkenners in laboratoriums en met behulp van praktijktesten. Leer hoe belangrijk het is om te weten hoe intelligent je hond is, zodat je je kunt aanpassen aan zijn niveau zonder gefrustreerd te raken en om ervoor te zorgen dat je het beste uit jouw hond kunt halen! De testen zijn bijzonder leuk om te doen en zullen de band tussen jou en je hond alleen maar verstevigen. De Dog Intelligence Test wordt geleverd met stopwatch, een leuk en leerzaam boekje en een Nederlandse vertaling.

Gratis tips!
e-cards


Wat voor artikelen hebben jouw voorkeur?

speelgoed
accessoires
gadgets
hondenkleding

Geef nu je stem!

home | sitemap | contact | sponsor/adverteren | opmerkingen | bedrijfsinfo | nieuwsbrief | privacybeleid | disclaimer | veelgestelde vragen | maattabel | dessins |